jesteś tu: > matzoo.pl

POLITYKA PRYWATNOŚCI


OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

Szanujemy Twoją prywatność i dbamy o Twoje bezpieczeństwo. Twoje dane nie będą nigdy udostępniane osobom trzecim, za wyjątkiem informacji takich jak nazwa Użytkownika, które to informacje mogą być wyświetlane na podstronach serwisu (np. prezentujących komentarze do zadania). 

Podany przez Ciebie adres e-mail wykorzystywany będzie wyłącznie do przesyłania informacji związanych z działaniem serwisu matzoo.pl oraz przesyłania treści reklamowych i promocyjnych związanych bezpośrednio z matzoo.pl.

Zapisując się na newsletter, lub pozostawiając komentarz w serwisie matzoo.pl wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 1997 r., nr 133, poz. 883 z późniejszymi zmianami) przez Fundację Rozwoju Edukacji Matematycznej z siedzibą w Warszawie, ul. Brazylijska 9A/46, w celach związanych z korzystaniem z serwisu matzoo.pl (w tym optymalizacji przez nas przebiegu procesu nauki na podstawie analizy danych statystycznych), przesyłaniem treści reklamowych i informacji handlowych, rozliczaniem transakcji oraz zbieraniem ogólnych informacji demograficznych na temat Użytkowników serwisu.

W celu umożliwienia poprawnego korzystania z serwisu, prosimy o informowanie nas o każdorazowej zmianie używanego przez Ciebie adresu e-mail. W przypadku braku realizacji tego obowiązku lub w sytuacji podania przez Ciebie niepoprawnego adresu, mamy prawo uznać że informacje przekazane na adres e-mail podany przez Ciebie zostały poprawnie doręczone.

CIASTECZKA (COOKIES)

Podczas korzystania z serwisu matzoo.pl na Twoim dysku mogą zostać zapisane ciasteczka (cookies). Nie zawierają one nigdy informacji osobistych. Używamy ich jedynie do utrzymania Twojej sesji oraz do tworzenia statystyk oglądalności.

DZIECI

Dzieci nie powinny bez pozwolenia rodziców lub opiekunów przekazywać danych osobowych na stronę matzoo.pl. Zwracamy uwagę rodziców i opiekunów na uważne obchodzenie się z danymi osobowymi w internecie. Serwis matzoo.pl nie zbiera żadnych danych osobowych od osób poniżej 13 roku życia bez akceptacji regulaminu przez opiekuna prawnego lub nauczyciela.

ZMIANY

W miarę rozwijania się serwisu matzoo.pl, zastrzegamy sobie prawo do zmian w regulaminie oraz zasadach polityki prywatności. Zmiany w regulaminie obowiązują od momentu ich opublikowania na stronie http://www.matzoo.pl/regulamin.


x

Stosujemy pliki cookies. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegóły w Regulaminie serwisu.